Ryd op og tjen penge

Der findes mange muligheder for at få ekstra penge. De fleste tænker hovedsageligt på lønnen for deres dagsjob, og så slutter mulighederne der. Men det er naturligvis også muligt at opnå flere penge ved at spare de steder hvor det ikke gør alt for ondt, eller ved at låne penge eksempelvis via et forbrugslån eller via banken.

En helt fjerde mulighed er at rydde op i hjemmet. Hvordan kan det skaffe ekstra penge, tænker du måske? For det første oplever du hvor meget bras du har købt igennem de seneste år. Det var naturligvis ikke bras da du købte det, men du opdager at du slet ikke bruger mange af de ting du tidligere har købt. Dermed bliver du opmærksom i fremtiden på kun at købe nyttige ting, som du rent faktisk får brugt. Hyppige oprydninger kan altså mindske dit forbrug af unødvendige varer.

En endnu mere markant gevinst ved oprydning er at du opdager en masse ting som fungerer fint, men som du ikke længere har brug for. Disse ting kan nemt sælges på eksempelvis DBA.dk eller lignende brugtbørs på nettet. I stedet for at tingene bliver smidt ud, eller bare står og bliver gamle, så kan de sælges til andre, der kan få glæde af dem, og du kan tjene penge, som du kan bruge på lige præcis det du ønsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.