3 metoder til at skaffe flere penge

Har du behov for flere penge, og vil chefen ikke give dig lønforhøjelse, så er der her 3 bud på hvordan du skaffer flere penge:

Sælg din bil og tag cyklen

Bor du tæt på din arbejdsplads, så er det måske muligt at tage cyklen til og fra arbejde. Bor du lidt længere væk fra arbejdet, så er der sandsynligvis offentlig transport, som du kan tage, f.eks. bussen, toget eller metroen. Dermed kan du muligvis blive uafhængig af din bil, og du kan i stedet sælge den.

De fleste personer er ikke meget for at sælge deres bil, da den er meget bekvem at have i hverdagen. Har du muligheden for at sælge den, så kan du til gengæld spare rigtig mange penge hver måned, og du får en økonomisk gevinst med det samme, da din bil sandsynligvis kan sælges for et mærkbart beløb.

Lån penge

Lån penge via et forbrugslån, kviklån, mikrolån, eller hvad de forskellige lån ellers hedder. Det er nemt og bekvemt og du får ofte pengene allerede samme dag, eller dagen efter. Hver dog opmærksom på at du ikke skal tage et lån der er større end at du realistisk kan betale det tilbage igen.

Køb aktier

Dette råd kræver både at du har penge nu og her, som du har råd til at undvære, og derudover kræver det at du har til bunds gående kendskab til aktiemarkedet, samt hvilke aktier der er værd at investere i. Det er derfor ikke et råd som alle kan benytte, men er du en aktiehaj lige som Warren Buffett, så kan du score rigtig mange penge på aktier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.