5 råd til dig der vil træne i hjemmet

Kunne du godt tænek dig at komme i bedre form, og er du ikke interesseret i at betale for et fitnessabonnement hver eneste måned, har vi her samlet et par tips til dig, så du kan komme i form ved at træne derhjemme i stedet for.

Der vil blandt andet være tips til, hvilket udstyr du skal vælge, hvilke maskiner du kan investere i, og hvordan du kan udnytte pladsen derhjemme bedst muligt. Du behøver nemlig ikke at gå ned i et fitnesscenter for at komme i form. Det er ikke din eneste mulighed for at træne.

Køb gymnastikudstyr til din bolig

Hvis du gerne vil have effektivt udstyr til at træne med, kan du overveje at købe gymnastikudstyr i stedet for traditionelt fitnessudstyr. Det bedste vil nok være at blande begge dele.

Gymnastikudstyr kan være godt at træne med, da du får brugt nogle andre muskler, og træner samtidig koordination og motorik, når du træner. Blander du det med almindeligt fitnessudstyr, vil du få endnu mere ud af din daglige træning.

Overvej at købe en enkelt maskine

Hvis du ikke vil bruge alle dine penge på fitnessmaskiner, bør du nok holde dig til kun at købe en enkelt model. Fitnessmaskiner koster typisk mange tusinde kroner, og derfor kan du hurtig købe dig fattig i maskiner, hvis du skal have tre, fire eller fem stykker.

Hvis du kun har råd til at købe en enkelt maskine, bør du overveje at købe en maskine, der giver det bedste resultat for hele din krop. Det kan eksempelvis være en crosstrainer, et løbebånd eller en romaskine. Det er nogle af de maskiner, der giver udbytte til hele kroppen.

Udnyt pladsen i haven elle garagen

Når du skal træne, er det en rigtig god idé at udnytte alt pladsen i og omkring din bolig, så du ikke skal rydde et helt værelse inde i huset for at få plads til din træning.

Hvis du har en have, kan du eksempelvis sagtens tage dit træningsudstyr med derud – i hvert fald når det er godt vejr.

Hvis du har en garage med plads til overs, kan du overveje at sætte dine maskiner der.

Har du plads inde i huset, og gider du ikke at træne udendørs, er det jo bare sådan, du skal gøre det. Men kniber det med pladsen indendøre, er dette tip perfekt til dig.

Husk at bruge dit udstyr

Efter du har været ude og købe alt dit nye udstyr, er det også vigtigt at huske at få brugt det. Ellers kan det jo være ligegyldigt at investere så mange penge i træningsudstyr.

Ligesom du skal huske at gå ned i dit fitnesscenter, når du er medlem (hvilket de fleste desværre glemmer), skal du huske at bruge dit træningsudstyr derhjemme, i stedet for bare at gemme det væk i et skab for kun sjældent at tage det frem igen.

Træn gerne hver eller hver anden dag, så du holder det ved lige og får brugt det udstyr, du har været ude og bruge mange penge på at købe.

Træn sammen med andre

Det at træne derhjemme betyder ikke, at du ikke kan træne med andre. Måske gør det det nemmere for dig at træne sammen med din partner eller resten af din familie, da det er nemmere at finde tiden til det, når I ikke skal hele vejen ned i fitnesscenteret.

Når du træner sammen med andre, er der også større chancer for, at du rent faktisk får gjort det. Så det er et godt tip til dig, der gerne vil træne jævnligt.

5 råd til dig der vil træne i hjemmet
5 råd til dig der vil træne i hjemmet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.