7 lækre ting at bruge penge på

Ved du ikke hvad du skal bruge dine penge på, så kommer her 7 gode bud, som kan bruges af de fleste:

  1. Ferie – Når man holder ferie, så bruger man ofte en masse penge. Selve rejsen i sig selv koster også ofte en del. Har du 50.000 kr. at spendere, så kan du få en super fed rejse til et eksotisk sted for både dig og din familie eller venner.
  2. Ny bil – En bil er også en stor udgift, men super lækker at have. Har du allerede en bil, så kan det være at det er tid til en ny. Der er altid en super lækker bil som man stræber efter, og som kunne være lækker at have, hvis man man havde nok penge.
  3. En god middag – Danmark har nogle af de bedste restauranter i verden. Men de bedste restauranter er også dyre restauranter. Har du pengene til det, så er det altid lækkert at spise på en verdensklasse restaurant.
  4. Renover din bolig – Dette punkt er måske ikke helt så sexet som de andre punkter. Det er ofte kedeligt at renovere boligen, og det koster ofte mange penge. Men når renoveringen er udført, så kan det virkelig nydes. Et nyt køkken eller badeværelse er bare lækkert.
  5. Hold en fest – Det er super hyggeligt at holde fest, men det koster penge og så er der oprydningen bagefter. Men har du pengene til det, så betal dig fra oprydningen og betal nogle for at gøre klar til festen. Så kan du invitere til fest uden alt bøvlet med planlægning og oprydning.
  6. Køb en båd – Måske vil du hellere kalde det et skib. Desuden findes de i alle størrelser. Køb en lystyacht eller måske en speedbåd. Det kunne også være en vand scooter som din kærlighed faldt på. Der findes mange glæder på vandet, hvis man har pengene til det.
  7. Indret din egen biograf i kælderen. Har du ingen kælder, så få den bygget 🙂 Hvem vil ikke gerne invitere vennerne til fodbold i kælderen med storskærm, lækre møbler at slænge sig i og et køleskab fyldt med kolde øl. Eller måske vil du invitere veninderne til at se Sex and the city på storskærmen imens I nyder en kold drink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.