Det kan du bruge dine konfirmationspenge på

Er du ikke helt sikker på, hvad du skal bruge dine konfirmationspenge på, har vi her lavet en liste med bud til dig.

Oplevelser

Du kan blandt andet vælge at bruge nogle af pengene på oplevelser. Det kan være en tur i Musikkens Hus, køre i Ferrari, ud at springe i faldskærm eller hvad du nu drømmer om.

Der er masser af oplevelser, der bare ligger og venter på dig, så det er bare med at få bestilt de oplevelser, du vil have.

Rejser

Det kan også være, du drømmer om at komme ud at rejse. Så er det jo oplagt at bruge nogle af dine penge på det.

Du kan evt. slå dig sammen med din familie, hvis du gerne vil ud at rejse sammen med dem.

Musikinstrumenter eller undervisning

Er du vild med musik, og har du endnu ikke fået købt dig dit første instrument, er det måske nu, du skal gøre det.

Det kan også være, du allerede har en guitar, men du ikke helt har lært at spille på den endnu. Så lær at spille guitar med en underviser.

Din hobby

Det kan også være, at du har en særlig hobby, hvor du samler på noget specielt eller dyrker en særlig sportsgren. Så kan du også bruge dine penge på udstyr hertil.

Der er sikkert masser at bruge penge på inden for din hobby, ligesom der er inden for stort set alle hobbyer.

Computer

Måske savner du en ny computer? Så er det jo også oplagt at bruge nogle af dine penge på sådan en. Det kan være, du gerne vil have din første bærbar computer, eller måske savner du en rigtig gamer computer?

Du kan komme langt for bare 5-7.000 kroner, så hvis du har fået det i gave, kan du sagtens købe en bærbar, eller en computer der fungerer godt til at game på.

Smartphone

Drømmer du om at få dig en ny smartphone, er det jo også en mulighed at bruge dine penge på sådan en. Du bestemmer helt selv, om du vil have dig en ny iPhone, om det skal være en Samsung, Huawei eller hvad der nu er på markedet.

En smartphone kan koste alt fra 500-1000 kroner og op til over 10.000 kroner, hvis du eks. skal have den nyeste iPhone. Så vælg en mobil der passer til dit budget.

Tøj

Sidst, men ikke mindst, kan du også vælge at købe nyt tøj for dine penge. Det kan være, at du har en garderobe, der trænger til at blive skiftet ud.

Så er det bare med at tage dine bedste veninder eller venner under armen og bevæge dig mod det nærmeste shoppingcenter, så du kan få nyt tøj til garderoben.

Det kan du bruge dine konfirmationspenge på
Det kan du bruge dine konfirmationspenge på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.