Hold den perfekte filmaften derhjemme

Hvis du godt kunne tænke dig at lave noget hyggeligt med venner elle veninderne, kan det være, du skal holde en hyggelig filmaften derhjemme og invitere dem alle sammen til at komme.

Det er utroligt hyggeligt at se film sammen med andre, og jo flere mennesker der kommer, desto større stemning bliver der forhåbentlig også. Det er ikke sikkert, du kan finde en film, som ingen har set, men vælger du en nyere film, er der måske en chance for det. Det er bare lidt sjovere, hvis der ikke er nogen, der kan afsløre, hvordan filmen slutter.

Find filmene i forvejen

Under alle omstændigheder er det en god idé at finde filmen i forvejen, så du ikke skal bruge tid på det, mens dine gæster er der. For så bliver det først svært at blive enige om noget at se.

Så aftal gerne på forhånd, hvilke film I skal se, eller tag selv beslutningen og overrask dine gæster med en film. På den måde kommer hele aftenen ikke til at gå med at diskutere frem og tilbage om, hvorvidt I skal se den ene eller den anden film.

Ingen ideer? Kig på de mange streamingtjenester

Hvis du ikke har nogen idéer til, hvilke film I skal smække på, når der skal holdes stor filmaften, kan det være, at du kan finde en masse god inspiration inde på de mange streamingtjenester, der er til rådighed.

Der er mange af dem, der endda kører med et tilbud om en gratis prøveperiode, så ender du med at finde en film på en streamingtjeneste, du ikke har abonnement på, kan du tit oprette det gratis i 7 eller 14 dage. Og så er det ikke noget problem at sætte filmen på til filmaftenen.

Gå ikke ned på snacks

En af de vigtigste ingredienser til en god filmaften, foruden en masse dejlige gæster, er selvfølgelig snacks. Så hvis du endnu ikke har skufferne fulde af chips og slik, er det bare med at køre en tur ned i dit nærmeste supermarked og flå det meste ned af hylderne, så I ikke kommer til at sulte undervejs.

Du kan også bede folk om at tage snacks med selv, men det er bare god stil at sørge for, at der i det mindste er lidt på bordet, hvis nu der ikke er nogen, der får taget snacks med hjemmefra.

Overvej et tema for aftenen

Du kan også overveje at vælg et tema for filmaftenen, hvis du ikke er bange for at gøre lidt ud over det sædvanlige.

Du kan eventuelt vælg en hel triologi, så det bliver en helaftensforestilling. Du kan også vælge, at udklædning er påbudt. Så hvis I nu eksempelvis skal se Star Wars, skal alle komme klædt ud som deres yndlingsfigurer.

Det kan virke lidt grænseoverskridende, men det er utroligt sjovt og giver aftenen et ekstra pust og forhåbentlig også noget at grine af undervejs.

Så gør lidt mere ud af det, hvis du gerne vil have den absolut bedste filmaften overhovedet.

Hold den perfekte filmaften derhjemme
Hold den perfekte filmaften derhjemme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.