Lån penge til din nye smartphone

Lån penge til din nye smartphone
Lån penge til din nye smartphone

Det er altid fedt, når det er tid til at købe en ny smartphone. Hvis du har haft din nuværende smartphone i et par år, og den er ved at være lidt sløv i det, er det måske nu, du skal give dig selv den glæde at købe en helt ny model, som du kan bruge i de kommende par år.

Lån penge online til din nye telefon, hvis du ikke selv har råd til at købe den lige nu. Hvis du ikke har lyst til at tage et lån for at betale for den, kan du også overveje at købe den på afbetaling, hvilket du ofte kan gøre direkte via teleselskaberne. Men hvad er egentlig bedst?

Lån vs afbetaling – hvad skal jeg vælge?

I bund og grund er der jo tale om den samme ting, så at sige. Du finansierer din telefon, fordi du ikke har råd til den selv. Uanset om du vælger et lån eller en afbetaling, skal du stadig, månedligt, betale af på dit lån, som en afbetaling jo i bund og grund også er.

Fordelen ved at tage et lån er dog, at du kan finde et godt lån hos en af de mange udbydere, der er derude. Med en afbetaling er du låst fast til at vælge den samarbejdspartner, som den enkelte butik har en aftale med. Og dermed er du ikke sikker på at få den bedste rente, som du kan få.

Hvilken telefon skal jeg købe?

Hvilken smartphone du skal købe, er naturligvis helt op til dig. Der er rigtig mange, der stadig holder fast på troligt at købe en iPhone, hver eneste gang det er på tide at skifte til en ny model.

Men i løbet af de sidste par år er der også kommet mange andre spillere på banen, som alle laver gode telefoner. Det kan eksempelvis være, at det nu er på tide at prøve en Samsung Galaxy? Eller hvad med en OnePlus eller en Huawei telefon, som også er begyndt at hitte?

Hvilket lån skal jeg vælge?

Når du skal købe dig en smartphone, kan det være en god idé at overveje at vælge et forbrugslån eller et kviklån. På den måde er det nemt og hurtigt at ansøge om et lån, og du kan gøre det hele online. Dernæst er der heller ingen der spørger ind til, hvad du skal bruge pengene på.

Med et online lån kan du få pengene sat direkte ind på din konto allerede den samme dag, og dermed kan du altså, hvis du ansøger nu, få dig en helt ny telefon allerede senere i dag. Så online er i den grad et godt bud.

Hvor lang tid tager det betale pengene tilbage?

I langt de fleste tilfælde kan du selv bestemme, hvor lang tid du vil være om at betale pengene tilbage. Du kan nemlig ofte selv vælge en løbetid på dit lån. Jo kortere løbetiden er, desto billigere bliver dit lån som udgangspunkt også.

Der er dog nogle udbydere, der har en fastsat løbetid på eks. tre måneder. Andre steder kan du vælge en løbetid på hele op imod otte år eller mere. Så det afhænger helt af, hvor mange renter du har lyst til at betale, eller hvor lav en månedlig ydelse du har brug for at få på dit lån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.