Sådan sparer du penge på dit mobilabonnement

Hvis du er træt af at betale alt for meget for dit mobilabonnement, kan det være, du går og overvejer at skifte til en ny udbyder.

Hvis du gerne vil spare penge på din mobilregning, har vi her lavet et par gode råd til dig, så du kan få sat dit månedlige abonnement på din mobil ned.

Det er ikke svært at skifte teleselskab. Hvis du ikke har nogen binding på dit abonnement, kan du faktisk melde dit skift allerede i morgen, og så burde dit nye abonnement gå i gang allerede fra næste måned. Det er nemt og hurtigt, og i mange tilfælde klarer teleselskaberne selv flytningen af dit nummer m.m.

Hvad har du brug for?

Inden du kan vælge dit nye abonnement, kan det være klogt at sætte dig ned og tænke over, hvad du har brug for i dit kommende abonnement. Er du eksempelvis træt af dårlig dækning på din mobil, og kommer du fra TDC’s netværk, så se her hvem der bruger TDC’s netværk, så du ved, hvilke selskaber du skal træde udenom.

Har du brug for fri data eller fri tale, kan du allerede nu også skære mange mulige abonnementer eller udbydere fra. Det er klart nemmest at gøre det på denne måde, så du ikke skal sidde og kigge på abonnementer hos teleselskaber, du alligevel ikke kan bruge til noget.

Sammenlign priser på et matchende abonnement

Hvis du eksempelvis har fundet ud af, at du gerne vil have et abonnement med fri data og fri tale, kan du nemt bruge en af de mange teleportaler online, som kan sammenligne abonnementer på tværs af branchen for dig.

Så kan du nemt se, om du skal have det mobilabonnement Yousee kan tilbyde, eller om der er andre mulige eller billigere løsninger på markedet.

De fleste steder kan du nemt danne dig et overblik over, hvad prisen på det eksakte abonnement er hos de mange forskellige teleselskaber. Det gør det nemt at danne dig et overblik over dine muligheder.

Spar penge – læg dit mobilabonnement sammen med andre tjenester

Du kan med fordel også vælge at få dig et mobilabonnement et af de steder, hvor du også har mulighed for at få streamingtjenester, lydbogstjenester og musiktjenester med i dit abonnement.

Betaler du i forvejen eksempelvis særskilt for Mofibo, Spotify og dit mobilabonnement, og løber det op i 300 kroner om måneden, kan det være, at du kan få samme tilbud hos et teleselskab, hvor du samler det hele hos dem, men blot skal betale 239 kroner om måneden i stedet for. Der kan være mange penge at spare ved at tjekke op på sådanne samlefordele.

Fri data på mobilen? Opsig dit mobile bredbånd

Betaler du i forvejen for at have et mobilt bredbånd, og vil du gerne skifte dit mobilabonnement over til en løsning, hvor du får fri data på mobilen, kan det være en god idé at opsige dit mobile bredbånd, da du fremover bare kan gøre brug af nettet på din mobil i stedet for.

Det er jo muligt at lave din mobil om til et mobilt hotspot, som fungerer akkurat som mobilt bredbånd, hvor du koble din computer eller andre enheder på. Der er ingen grund til at have mobilt bredbånd, hvis du har fri data på din mobil.

Sådan sparer du penge på dit mobilabonnement
Sådan sparer du penge på dit mobilabonnement

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.