Slå til når det rette tilbud kommer

Mange butikker oplever kraftigt øget salg i starten af måneder når kundernes løn er blevet udbetalt. Det samme gør sig gældende med udbetaling af børnepenge. Har man ikke så mange penge på bankkontoen, så er det klart at man må vente til at der kommer penge igen.

Men er der nu netop halv pris i dag, på en vare som du absolut må have, så er det jo dumt at gå glip at dette, og så betale fuld pris for varen, når lønnen kommer ind. Derfor kan et kviklån være en god ide i disse situationer. Med et kviklån, så kan du låne små beløb mellem 1.000 kr. og 6.000 kr., og så betale tilbage indenfor få måneder. Den årlige rente er ofte høj på disse lån, men da du netop ikke skal låne i et helt år, så bliver den samlede pris ofte mindre end du kunne spare, ved at slå til på det rigtige tidspunkt.

Vær dog opmærksom på, at det kun er i de rigtige situationer, at det kan betale sig med et mikrolån. Er varen kun sat ned med 5-10%, så vent med at købe den. Et mikrolån vil koste dig mere end disse 5-10%. Er det en vare du ville købe til fuld pris, når du havde pengene? Hvis aldrig ville købe varen til fuld pris, så skal du ikke tage et lån for at kunne købe til halv pris. Den halve pris er fortsat mere end ingenting, så køb kun produkter du virkelig har behov. Husk samtidigt at du ikke skal sætte dit forbrug. Hvis mikrolånet bruges til at forøge dit forbrug, så kan du måske ikke betale lånet tilbage til tiden, og så kan det blive en dyr affære. Brug derfor kun mikrolånet til at købe ting der er nødvendige at du får nu, eller ting som er på udsalg, og hvor du sparer mere end hvad mikrolånet koster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.