Tid til nyt tag?

Det har måske været på to-do listen et stykke tid. Det gamle tag er ikke blevet hverken pænere eller yngre med tiden. Men beslutningen er måske blevet udskudt, da det som sådan ikke haster – det regner jo ikke ind.

Selv om det ikke er akut, gør det ikke noget at tage stilling til, hvad der skal ske med dit tag. For før eller siden skal der gøres noget. Hos Dansk tagservice giver vi dig gode råd, både når det gælder reparation eller nyt tag.

Reparation eller helt nyt?

Det første, du skal tage stilling til, er, om der skal et helt nyt tag på, eller om du nøjes med reparation. Det er ikke billigt at få lagt nyt tag. På den anden side kan det være den nødvendige investering. Derefter kan du gøre en del, for at taget holder sig længere tid. Har taget 25-30 år på bagen, anbefales det simpelthen, at det udskiftes. I samme ombæring kan du måske få lavet en kvist. Så får du lidt ekstra plads. Ellers kan rensning af taget være den rigtige løsning.

Tagtyper

Typisk vælger danskere enten mellem skifer, tegl eller beton. Andre typer vinder efterhånden også indpas. Fx keramisk skifer eller metaltag. Hvad du vælger, afhænger af udseendet og af prisen, du ønsker at betale. På Dansk tagservice kan du læse mere om de forskellige materialer.

Pris

Mange faktorer spiller ind ved taglægning. Fx placering i landet, tagets hældning, er der kvist eller skorsten. Og naturligvis af typen af tag. Betontag, som er et tungt materiale, er populært i dag. Det skyldes især den konkurrencedygtige pris.

Teglsten er også meget udbredt. Her er prisen noget højere. Derfor ses det mest på de mere eksklusive huse.

Få professionel rådgivning

Det er en stor beslutning, og det drejer sig om mange penge. Hos Dansk Tagservice tilbydes du rådgivning i form af tre gratis tilbud, hvis du skal have ordnet taget. På den måde kan du træffe den beslutning, der virker bedst for dig.

Integrerede solceller

Med professionel rådgivning får et bedre overblik over de muligheder der er, når et nyt tag skal lægges. Vidste du fx, at man kan få tagsten med integrerede solceller? På den måde udnytter du solvarmen, og så ser det samtidig godt ud.

Gør det selv

Det er ikke ulovligt selv at lægge sit tag. Det anbefales kun, hvis du ved, hvad du laver. Der er nemlig rigtig mange lovkrav i den forbindelse. Det skal lægges rigtigt, hvis produktgarantien skal holde og forsikringen dække. Lægges det forkert, kan det medføre fugtskader og dermed udvikle skimmelsvamp. Få derfor professionelle til arbejdet, og vær på den sikre side. Her er Dansk tagservice rigtig godt sted at starte.

Tid til nyt tag?
Tid til nyt tag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.